STEVO zondag uit naar SC Bemmel

16-10-2019 om 00:00 uur

Na de victorie tegen TVC '28 staat STEVO zondag voor de zware taak om in de uitwedstrijd SC Bemmel aan de zegekar te binden. Een hele opgave voor de mannen van trainer Geert Veldhuis. Vorig seizoen kreeg STEVO in het Gelderse met een 5-1 nederlaag een behoorlijke oorwassing. De resultaten van STEVO uit in Bemmel zijn tot nu toe twee keer een gelijkspel en twee keer werd verloren. Met die wetenschap moet de technische staf deze week aan de slag om zondag minimaal een punt, liever drie, over te houden aan dit belangrijke duel.

Na de victorie tegen TVC '28 staat STEVO zondag voor de zware taak om in de uitwedstrijd SC Bemmel aan de zegekar te binden. Een hele opgave voor de mannen van trainer Geert Veldhuis. Vorig seizoen kreeg STEVO in het Gelderse met een 5-1 nederlaag een behoorlijke oorwassing. De resultaten van STEVO uit in Bemmel zijn tot nu toe twee keer een gelijkspel en twee keer werd verloren. Met die wetenschap moet de technische staf deze week aan de slag om zondag minimaal een punt, liever drie, over te houden aan dit belangrijke duel. Als de bereidheid voor elkaar door het vuur te gaan net zo groot is als tegen TVC dan moet er wat mogelijk zijn tegen SC Bemmel.

Het is een hele rit naar Bemmel, maar het zou toch mooi zijn dat de selectie de nodige support krijgt bij dit treffen. De spelers zijn vervolgens aan zet om de meegereisde supporters hiervoor te belonen. De aanvang is om 14:00 uur in Bemmel.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 29 maart

9.5°

Ochtend 8.1°
Avond 12.9°
Nacht 8.0°
Min. 6.7°
Max. 14.1°

Zon op: 05:13 uur
Zon onder: 18:01 uur

Meer weer

Gebruikerslogin