DE-IT STEVO FIFA 2019 Tournement met meer dan 100 deelnemers geslaagd

24-03-2019 om 00:00 uur

Meer dan 100 STEVO-leden deden afgelopen vrijdagavond en zaterdag mee aan het STEVO DE-IT Fifa 2019 Tournement. Een geweldige deelname waar Wout Gehring van de organisatie zich na afloop heel gelukkig mee toonde. Vrijdagavond nog moest de poule-indeling gewijzigd worden door nieuwe aanmeldingen. “We wilden niemand teleurstellen” zei Wout. Met medewerking van Rent ’n Play, die alle apparatuur, Playstations 4 met 32″ LED opstelden kwamen vrijdag als eerste de A-junioren en senioren van STEVO in actie. Meteen een spannende gelegenheid waarbij de favorieten de broers Stan en Floris Olde Olthof vanaf het begin de toon zetten.

Meer dan 100 STEVO-leden deden afgelopen vrijdagavond en zaterdag mee aan het STEVO DE-IT Fifa 2019 Tournement. Een geweldige deelname waar Wout Gehring van de organisatie zich na afloop heel gelukkig mee toonde. Vrijdagavond nog moest de poule-indeling gewijzigd worden door nieuwe aanmeldingen. “We wilden niemand teleurstellen” zei Wout.

Met medewerking van Rent ’n Play, die alle apparatuur, Playstations 4 met 32 inch LED schermen opstelden kwamen vrijdag als eerste de A-junioren en senioren van STEVO in actie. Meteen een spannende gelegenheid waarbij de favorieten de broers Stan en Floris Olde Olthof vanaf het begin de toon zetten. Stan moest het in de halve finale uiteindelijk afleggen tegen Marnicq Wesselink. Broer Floris bracht het wel tot de finale door in de halve finale Ivar Harmelink uit het toernooi te kegelen. Stan Nijhuis maakte in de halve finale korte metten met Wout Gehring. Stan Nijhuis zette in de finale ook Floris Olde Olthof aan de kant en mocht zich als winnaar uitroepen. Een hele prestatie in een deelnemersveld van bijna veertig personen. In de troostfinale was Ivar Harmelink te sterk voor Wout Gehring.

Bij de prijsuitreiking bedankte Wout Gehring alle FIFA-spelers voor hun deelname en ook sponsor van het toernooi Patrick en Miranda Bosscher van DE-IT werden niet vergeten. En dat gold eveneens voor Joes Masselink, Mick Velthuis en Thomas Steggink van de organiserende commissie.

Het toernooi ging na de vrijdag verder op de zaterdag met de F-league, JO8-, JO9-, JO10- en de JO11-jeugd. Tom Lokotte ging hier met de eerste prijs aan de haal. Tom was in de finale te sterk voor Siem ter Horst. Ryan Klaas werd derde en Cas Klein Heerenbrink vierde. De laatste winnaars van het DE-IT STEVO 2019 FIFA Tournement werden zaterdagavond bekend. De JO17-JO15-JO13 jeugd kwam in actie. Luc Meinders was onbetwist de beste. Tweede werd Koen Haverkort, 3e Stan Harmelink en vierde Bas Weghorst.

De organiserende commissie sprak zaterdagavond van een vlekkeloos verlopen toernooi, dat ook volgend jaar weer een vervolg krijgt, omdat sponsor Patrick en Miranda Bosscher van DE-IT uit Geesteren zich voor drie jaar verbonden heeft aan het evenement. De contracten hiervoor werden afgelopen week ondertekend.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 25 april

9.8°

Ochtend 3.1°
Avond 8.9°
Nacht 6.2°
Min. 2.7°
Max. 9.9°

Zon op: 04:13 uur
Zon onder: 18:48 uur

Meer weer

Gebruikerslogin