Jaarvergadering jeugdafdeling op zaterdag 20 juni

17-05-2015 om 02:00 uur

Beste sportvriend(in),

Hierbij nodigt het jeugdbestuur van R.K.v.v. STEVO u uit voor de jaarvergadering op zaterdag 20 juni in zaal Steggink, aanvang 16.00 uur.

Zoals gewoonlijk zal worden teruggeblikt op het afgelopen seizoen. Tevens zal er de fair play cup voor de sportman/vrouw worden uitgereikt bij zowel de pupillen als bij de junioren en zal het sportteam bekend worden gemaakt bij zowel de pupillen als bij de junioren.

Tevens nodigen wij u hierbij uit voor de jaarlijkse afsluitende feestavond. Deze avond zal worden gehouden in het clubgebouw op vrijdag 19 juni a.s. Aanvang: 20.00 uur ndash; einde van de avond zal zijn om 00.30 uur. Onder het genot van een hapje en drankje zullen we afscheid nemen van enkele kaderleden.

Aangezien we dit jaar weer een activiteit organiseren, wordt iedereen dringend verzocht om zich voor 15 juni  op te geven( verplicht) via: jeugdbestuur@stevo.nl

Het inleveren en weer uitdelen van de tenues, ballen en watertassen - STEVO materiaal en eigendommen zal dit seizoen voor het kader van de E en F jeugd plaatsvinden op zaterdag 20 juni van 9.30 uur  tot 11.00 uur in de kantine, en voor het kader van de A-B- C en D teams tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Ieder team is verplicht de tas deze morgen te laten controleren, ivm het nieuwe kledingplan.

Zorg ervoor dat alles kompleet wordt ingeleverd!

Mocht u in het bezit zijn van STEVO leiders /trainers kleding( Zwarte) en u gaat de jeugdafdeling verlaten dan verzoeken wij u om deze in te leveren, zodat deze voor komend seizoen opnieuw kan worden uitgedeeld aan nieuwe leiders /trainers.

Wij verzoeken alle  leiders die in het bezit zijn van de spelerspassen, deze ook die morgen kompleet in te leveren.

Kaderleden die afscheid nemen na dit seizoen, dienen op deze ochtend hun leidersjas( blauw) in te leveren en krijgen  dan hun borgsom terug.

Alle jeugdtrainers dienen uiterlijk op deze ochtend hun sleutel van het ballenhok in te leveren.

Wij rekenen op een grote opkomst tijdens de jaarvergadering en feestavond.

Met vriendelijke sportgroet,

Jeugdbestuur R.K.v.v. Stevo

 

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 29 april

16.5°

Ochtend 8.2°
Avond 17.2°
Nacht 13.4°
Min. 8.0°
Max. 17.9°

Zon op: 04:05 uur
Zon onder: 18:55 uur

Meer weer

Gebruikerslogin