STEVO ’s Crowd Avond op vrijdag 29 mei met gastspreker Jan Mulder

23-03-2015 om 01:00 uur

Vrijdag 29 mei staat in het teken van STEVOrsquo;s Crowd Avond. In zaal Kottink zijn STEVO Crowd leden ( medium, large en big fans ) met partner vanaf 20:30 uur van harte welkom. Naast live music van topartiest Nick Jefferson, bekend van zijn unieke party piano show,  is als gastspreker uitgenodigd Jan Mulder.  Jan Mulder, oud voetballer van Ajax en Anderlecht en vader van Youri, geniet grote bekendheid van de tv programmarsquo;s als ldquo;De wereld draait doorrdquo; en ldquo;Studio voetbalrdquo;. Eddy van der Ley als presentator op deze Crowd-avond zal Jan Mulder aan de tand voelen over gebeurtenissen in het voetbalwereldje en natuurlijk is er veel te vertellen over zijn levensgeschiedenis.

Alle reden dus om op deze gezellige STEVO Crowd Avond aanwezig te zijn. Je Crowd pas is je entreeticket. Ben je nog geen lid ? Meldt je dan vandaag nog aan via de mail crowd@stevo.nl of via het inschrijfformulier in de STEVO-kantine. Crowd leden die de avond willen bijwonen worden verzocht een mail te sturen naar crowd@stevo.nl en laat dan ook even weten of je partner meekomt.

De hoop is dat vele Crowd leden deze avond aanwezig zullen zijn om er met elkaar een gezellige avond van te maken. Tot vrijdagavond 29 mei.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

17.1°

Ochtend 12.3°
Avond 12.9°
Nacht 11.5°
Min. 11.5°
Max. 17.1°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin