STEVO A1 laat Berlijn schieten en speelt zaterdag thuis nacompetitie

21-05-2015 om 02:00 uur

STEVO A1 speelt  zaterdag in de halve finale van de nacompetitie tegen hoofdklasser SDC'12 uit Denekamp. In deze dubbele  confrontatie gaat STEVO A1 proberen  de finale te halen om zo een kans te maken op promotie naar de hoofdklasse.

De technische staf en spelers groep hadden zich eigenlijk voorbereid om komend weekend aan te treden op een internationaal voetbaltoernooi in Berlijn. Maar Ivar Harmelink schoot STEVO A1 afgelopen zaterdag in de laatste seconden voorbij De Esch uit Oldenzaal en daarom moet STEVO A1 in een dubbele confrontatie met de ploeg uit Denekamp uitmaken wie er naar de finale gaat van de nacompetitie.

Leon Kroeze, jeugdbestuur en begeleiding hebben er alles aan gedaan om de wedstrijd te verzetten, maar door bepaalde omstandigheden is dit helaas niet gelukt, wat natuurlijk heel jammer is! De spelers groep en begeleiding hebben daarop besloten het weekend Berlijn te laten schieten en komende zaterdagmiddag op de Peuversweide aan te treden tegen SDC'12 A1 al waar de aanvang 14:30 is.

De mannen van een trotse trainer Peter Voshaar en zijn leiders Niek van Bentheim, Niek Leus, Hennie Linneman en Pascal Semmekrot zullen er alles aan doen om er zaterdag een mooie pot van te maken met hopelijk een goed resultaat.

Omdat bijna alle teams van STEVO vrij zijn, hopen we dat die en de altijd trouwe supporters  allemaal komen kijken en dat we een geweldige 12e man achter ons hebben staan, wat dat verdienen de jongens.

Dus komt allen zaterdag om 14:30 naar de Peuversweide.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

10.6°

Ochtend 13.3°
Avond 10.2°
Nacht 8.6°
Min. 8.6°
Max. 15.4°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin