STEVO B1 winnaar KNVB Beker

17-05-2015 om 02:00 uur

STEVO B1 is zaterdagmiddag 16 mei KNVB bekerwinnaar geworden door Eibergen B1 met 2-3 te verslaan. Een geweldig resultaat. Al na 17 minuten leidde STEVO B1 met 0-2.  Eibergen deed nog voor rust wat terug 1-2. Stan Rekers was in de 15e minuut van de tweede helft succesvol en maakte 1-3. Eibergen toonde veerkracht en kwam terug tot 2-3 en het werd onzettend spannend.

Held van de dag was keeper Luuk Oude Lansink van STEVO B1, die in de laatste minuut een penalty stopte en daarmee STEVO aan de beker hielp. Een grootse prestatie van STEVO B1, nadat eerder al het kampioenschap in de tweede klasse was bewerkstelligd enkele weken geleden. Speciaal voor de bekerwedstrijd was een bus ingehuurd naar Eibergen, die met 50 personen helemaal vol zat. Alle meegereisden verkeerden in opperbeste stemming bij terugkomst op het sportcomplex van STEVO.

Nadat de KNVB beker aan de aanwezigen getoond was werd een hapje naar binnen gewerkt en ging het richting zaal Steggink om het feest over de bekerwinst voort te zitten. Hier werd STEVO B1 van trainer Hans Roetenberg door het jeugdbestuur nogmaals gefeliciteerd en de sfeer was vanzelfsprekend uitgelaten gezellig.