STEVO E1 haalt titel binnen

02-05-2015 om 02:00 uur

STEVO E1G is zaterdagmorgen op de Peuverweide tegen GFC E1 kampioen geworden in de eerste klasse. Na een stroef begin kwam STEVO E1 allengs beter in haar spel en won uiteindelijk verdiend met 4-0. Met 27 punten uit 10 wedstrijden is de ploeg van de trainers Robert Paus en Rene Hilberink niet meer te achterhalen door de nummer twee Borne E1.

Een fantastische prestatie van een goed voetballend team met ook nog een meisje in de gelederen, namelijk Danique Mensen, die haar mannetje stond zaterdagmorgen en er vol tegenaan ging. Het duurde nog lang eer STEVO E1 op voorsprong kwam. GFC gaf goed partij en de keeper van de Gorenaren wist van geen wijken bij enkele schoten op doel. GFC E1 testte op haar beurt de lat van het STEVO doel.  Lars Maathuis brak uiteindelijk de ban voor STEVO in de 20e minuut. Een bevrijdend doelpunt, want je weet het maar nooit in kampioenswedstrijden.

De kleine 100 toeschouwers, we hebben ze geteld, veerden op bij het openingsdoelpunt en STEVO E1 ging meteen meer onbevangen spelen. Tot aan de rust bleef de 1-0 op de borden staan. Na de pauze was wederom Lars Maathuis succesvol voor STEVO en de met de2-0 op zak kon er weinig meer mis gaan. Helemaal niet toen Gijs Werger de 3-0 aantekende. Thomas Hilberink zette de 4-0 eindstand op het scorebord. Na het laatste fluitsignaal gingen alle remmen los bij STEVO E1 en begeleiding. Feestslingers vlogen de lucht in en sponsor Preston Palace zorgde voor het echte vuurwerk. Het knalde en daverde op de Peuverweide.  De spelertjes van STEVO E1 vonden het mooi en konden dit wel waarderen.

Toen iedereen even bekomen was van de eerste kampioens-emoties was het STEVO jeugdvoorzitter Erik Kottink die de felicitaties overbracht aan spelertjes, trainers Robert Paus en Rene Hilberink en leider Richard Mensen. Medailles werden omgehangen door de bestuursleden Mirjam Harmelink en Johan Brughuis en de stemming was vanzelfsprekend opperbest. Ook sponsor Preston Palace deelde in de feestvreugde mee. Als te doen gebruikelijk werden de festiviteiten eerst in de kantine en ook daarna nog op een andere plek voortgezet.

STEVO E1 nogmaals van harte proficiat met het kampioenschap.

Foto's van de kampioenen

 

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

15.7°

Ochtend 11.6°
Avond 14.0°
Nacht 9.4°
Min. 9.4°
Max. 17.1°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin