STEVO F5 TEam van de Week bij STEVO - Tubantia

23-04-2015 om 02:00 uur

(Door Mark Haverkort) - STEVO F5 is een leuk en enthousiast team. De spelers zijn fanatiek en zijn altijd aanwezig op de training. In de najaarscompetitie zijn ze op de 6e plek geëindigd, een prima prestatie gezien het feit dat alle jongens voor het eerst competitie spelen. Op dit moment spelen we de voorjaarscompetitie en staan we ook op de 6e plek. Het team bestaat uit de volgende spelers:

Siem ter Horst ndash; Siem is onze betrouwbare sluitpost, hij is de zoon van de befaamde keeper van STEVO: George ter Horst. Het lijkt erop dat hij zijn vader achterna gaat, het is een goede keeper.
Lars Haarhuis ndash; Lars is een echte ausputzer. Hij staat achterin, is een fysiek sterke verdediger. Niks passeert hem, hij stopt zowel de bal als de man.
Levi Krikhaar ndash; Levi begint vaak achterin maar rent na verloop van tijd over het hele veld. Het is een goede voetballer met een groot uithoudingsvermogen. Hij passeert moeiteloos verschillende tegenstanders na elkaar en heeft dan nog energie over om te scoren.
Tom Noordam ndash; Tom is een stroeve verdediger, hij gaat voor geen aanvaller aan de kant. Samen met Levi en Lars vormt hij een prima verdedigingstrio.
Cas Timmerhuis ndash; Cas is een middenvelder die ook goed kan verdedigen. Als hij voor de bal en man staat, gaat hij zeker niet aan de kant.
Thomas Kleijssen ndash; Thomas is ook middenvelder. Hij is ook geregeld voorin te vinden en beschikt over een hard schot.
Hidde Rikhof ndash; Hidde is een rappe middenvelder, hij is sterk aan de bal. Daarnaast heeft hij een goede dribbel en een hard schot.
Rink Haverkort ndash; Rink is een fanatieke voetballer die op het hele veld te vinden is. Meestal op het middenveld, maar ook geregeld voorin. Hij wint menig duel door zijn fanatisme en heeft dan nog overzicht voor een goed vervolg met de bal.
Gijs Kroeze ndash; Gijs is overal op het veld te vinden. Meestal voorin, maar hij heeft ook al een aantal wedstrijden gekeept. Zowel op het veld als in de goal een prima speler.
Sem Kokhuis ndash; Sem is de spits van F5, staat garant voor doelpunten. Hij maakt er elke week wel een paar, een echte doelpuntenmachine dus.

De leiders en trainers zijn:

Dennis Kokhuis, Raymond Rikhof, Daan Kottink en Mark Haverkort

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 29 april

15.4°

Ochtend 8.8°
Avond 16.6°
Nacht 13.6°
Min. 6.8°
Max. 17.7°

Zon op: 04:05 uur
Zon onder: 18:55 uur

Meer weer

Gebruikerslogin