STEVO speelt 1-1 gelijk tegen WSV.

12-04-2015 om 02:00 uur

STEVO en WSV speelden zondagmiddag onder een  prachtig voorjaarszonnetje 1-1 gelijk op de Peuverweide. Gezien het spelverloop was deze stand een terechte uitslag na 90 minuten. Bij vlagen had STEVO wat meer van het spel en op andere momenten was WSV de bovenliggende partij. Voornamelijk in de tweede helft probeerde WSV met windvoordeel STEVO soms te verrassen met snelle combinaties.

Keeper Roy Kreuwel was steeds goed op zijn hoede bij STEVO en keepte ook nu weer een foutloze wedstrijd. Het meest opwindende moment in de wedstrijd was misschien wel de 1-1 gelijkmaker van Stijn Harmelink in de tweede helft. Uit een corner wist Stijn de bal in één keer bij de tweede paal binnen te schieten. Een prachtig moment, ook voor de speler zelf, die al vaker bewezen heeft ook over een voortreffelijke traptechniek te beschikken.

Nadat beide ploegen in de eerste helft wat mogelijkheden hadden maar niet tot scoren kwamen, was WSV de ploeg die scherper voor de dag kwam in de tweede helft. Al in de 46e minuut werd de bal voor doel uit een voorzet vanaf de zijlijn perfect binnengekopt in  de verre hoek. WSV probeerde na de treffer door te drukken. Ondermeer in de 55e, 56e en 57e minuut bal op de lat, had WSV mogelijkheden de stand te vergroten.

Allengs kwam STEVO zelf ook weer aan voetballen toe en in de 61e minuut was de thuisploeg succesvol met, als gememoreerd,  de prachtig genomen corner van Stijn Harmelink. De wedstrijd hobbelde vervolgens wat op en neer richting het einde en de beste mogelijkheid was nog voor WSV in de 90e minuut toen Roy Kreuwel al zijn kunnen in de strijd moest gooien bij een afstandsschot. Fantastisch wist hij de bal over de lat te werken. De corner hierna voor WSV leverde niks meer op. De leidsman vond het daarna welletjes en floot voor het einde.

Bron: Stevo Voetbal