STEVO ontvangt zondag WSV Apeldoorn

08-04-2015 om 02:00 uur

STEVO is zondag gastheer van WSV Apeldoorn, de veel geplaagde poeg in deze competitie door de perikelen met Helios, maar afgelopen zondag lieten ze in positieve zin van zich horen door de tweede periode titel voor zich op te eisen. Dat gebeurde in de wedstrijd tegen Achilles rsquo;12 uit Hengelo, die met 3-2 werd gewonnen.

Een verslag en video van deze wedstrijd is te lezen en te zien op http://www.wsv-apeldoorn.nl/

Eerder dit seizoen wist STEVO op een donderdagavond in december de Apeldoorners één punt te ontfutselen. Ingmar Reinerink scoorde twee minuten voor tijd de gelijkmaker. WSV staat momenteel op een mooie derde plaats op de ranglijst. De tweede plek lijkt het maximaal haalbare. Twee punten bedraagt de achterstand op Voorwaarts Twello. Tubantia Hengelo is vrijwel zeker van het kampioenschap in de tweede klasse.

STEVO moet proberen om dit seizoen de vijfde plaats veilig te stellen. Meer zit er niet in zo lijkt het nu. Te vaak werden dit seizoen kostbare punten verloren tegen ploegen onderin waarin STEVO het spel moest maken. De kwaliteiten zijn er wel bij STEVO, daar wordt niet aan getwijfeld. Om die kwaliteiten vergezeld te laten gaan van doelpunten, daar heeft STEVO het nog vaak moeilijk mee.

Ongetwijfeld zal de ommekeer zich ook een keer aandienen en lukt het niet meer in dit seizoen, dan maar in het nieuwe seizoen. Het belangrijkst is op dit moment dat STEVO tweede klasser blijft. Met drie punten tegen WSV komende zondag is die doelstelling zo goed al zeker gehaald.

STEVO tegen WSV begint om 14:00 uur.           
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

woensdag 1 mei

23.9°

Ochtend 14.7°
Avond 23.1°
Nacht 19.6°
Min. 14.4°
Max. 25.1°

Zon op: 04:01 uur
Zon onder: 18:58 uur

Meer weer

Gebruikerslogin