Voorbereidingen PMA voetvolleytoernooi in volle gang

20-04-2015 om 02:00 uur

De voorbereidingen op het derde PMA-voetvolleytoernooi van zaterdag 13 juni op de Peuverweide zijn in volle gang. Inmiddels hebben zich bij de organisatie het maximaal aantal teams wat mee mag doen ingeschreven . In totaal zijn dat er 60, gelijk aan vorig jaar.

Opnieuw hebben familieteams, vrienden- en vriendinnenteams en teams van mensen die ooit bij STEVO een balletje trapten of een functie vervuld hebben zich aangemeld. Hoofdsponser PMA-Schilders uit Vriezenveen ondersteunt het toernooi voor de derde keer in successie.

Het PMA-toernooi is niet alleen dus een aktiviteit voor STEVO-leden, maar zeker ook een soort van reuni met oud STEVO-bekenden. 

De winnaars van vorig jaar (Magic Four) Thijs Masselink, Robert Hegeman, Niels Keppelink en Rob Oude Breuil verdedigen de wisselbeker. Zoals bekend wonnen ze niet alleen de eerste editie, maar ook het tweede PMA-toernooi. Wie kan dit "wonderteam" 13 juni van de  troon stoten. Waarschijnlijk zijn ze stilletjes al in training om ook nu goed beslagen ten ijs te komen.  

Kinderen zijn vanzelfsprekend ook uitgenodigd bij het evenement. Voor hen is er vermaak op een speelkussen. Voor de kantine wordt een groot terras opgesteld, waar de deelnemers bij kunnen komen van de inspanningen op het veld.  Voor een een natje en droogje wordt hier gezorgd.  Het wordt ongetwijfeld een sfeervol en gezellig gebeuren 13 juni op de Peuverweide.

Overige belangstellenden, familieleden en bekenden van de deelnemers zijn eveneens van harte welkom deze middag. Vorig jaar en het jaar daarvoor werd het PMA-voetvolleytoernooi afgewerkt onder een stralend zonnetje en zomerse temperaturen. De hoop is er bij de organisatie, dat de weergoden de 13e juni opnieuw goed gezind zijn. Dan zal opnieuw niets een fantastische happening in de weg staan. 

HET PMA-Toernooi begint om 14:00 uur. De finale staat voor 20:00 uur gepland.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 29 april

18.3°

Ochtend 7.2°
Avond 16.6°
Nacht 13.6°
Min. 6.8°
Max. 18.3°

Zon op: 04:05 uur
Zon onder: 18:55 uur

Meer weer

Gebruikerslogin