STEVO zondag thuis tegen PH

24-03-2015 om 01:00 uur

STEVO speelt zondag de thuiswedstrijd tegen PH Almelo, de ploeg die in het begin van het seizoen het o zo moeilijk had, maar langzamerhand uit het diepe dal klimt. Niet dat PH nu comfortabel staat op de ranglijst, dat niet, maar de resultaten in de voorbijgaand weken vertonen weer een stijgende lijn, al werd zondag, zei het nipt, wel weer verloren van Helios Deventer. Inmiddels heeft ook een trainerswissel plaatsgevonden bij de Almeloers en momenteel zwaait  ad interim-trainer Bert-Jan Heinz de scepter over de eerste selectie.

STEVO had eerder dit seizoen in Almelo weinig moeite met PH en vrij eenvoudig werd het treffen met 0-2 gewonnen. Tom van Bentheim en Stijn Harmelink waren de doelpuntenmakers bij STEVO.

Zondag wordt een strijdlustiger PH verwacht.  De druk ligt ook bij de Almeloers en een overwinning is noodzakelijk. STEVO kan wat meer ontspannen naar de derby toeleven. Het heeft nog enkele punten nodig om zich definitief van klassebehoud te verzekeren. Aan de andere kant ligt er een uitdaging voor STEVO om zo hoog mogelijk te eindigen op de ranglijst. Nu staat het vijfde. Plek drie is nog altijd mogelijk. De eerste horde naar die plek is dus PH.

Supporters van STEVO laat je zien zondag bij deze derby en steun onze jongens.

De aanvang is om 14:00 uur.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

17.1°

Ochtend 12.3°
Avond 13.1°
Nacht 11.0°
Min. 10.9°
Max. 17.1°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin