STEVO F1 Team van de Week

24-03-2015 om 01:00 uur

(Door Rick Huis in 't Veld) - Na die eerste verloren competitiewedstrijd, werden de daarop volgende 8 wedstrijden allemaal gewonnen met meer dan 2 goals verschil. Omdat PH F1 eerder al punten had laten liggen, stonden wij met Stevo F1 alleen bovenaan.

Zaterdag 29 november was het eindelijk zover, de dag dat Stevo F1 kampioen kon worden in de 1ste klasse. Als we zouden winnen waren we als enigste kampioen van de 1e klasse. STEVO F1 was in de eerste helft de betere partij en door ons werden dan ook de beste kansen gecreëerd. Het wachten was op de 1-0, en deze kwam op naam van Tygo Hamer die een afvallende bal in 1 keer met links over de keeper heen schoot, een schitterend doelpunt, maar het belangrijkste nog de 1-0. Na 20 minuten werd er gefloten voor de rust en konden we tevreden zijn met de ruststand

Nog geen minuut nadat de tweede helft was begonnen, kon iedereen die voor STEVO is, juichen. Niek  Harmelink wist een schitterende goal te maken, om vanaf een grote afstand over de keeper heen te schieten. Stand 2-0, maar we waren er nog niet. Want 5 minuten kwam Juventarsquo;12 terug tot 2-1 en dit maakte de wedstrijd weer spannend. Juventarsquo;12 kwam soms nog gevaarlijk op goal af, maar kreeg geen echte grote kansen meer. Jill Stokkelaar en Sep Tijink schoten nog een keer op de goal maar echte grote kansen kregen wij ook niet meer. Tot het einde bleef het ontzettend spannend maar keeper Guus Wesselink wist zijn doal voortreffelijk schoon te houden, mede doordat de verdediging met Stan Kraayvanger, Rens Hamer en Stijn Linneman weer stond als een huis. Na 40 minuten werd er afgefloten en dat betekende dat STEVO F1 kampioen is geworden in de 1ste klasse. Met een totaal aantal punten van 27 en een doelsaldo van 50 doelpunten voor en 20 tegen, hebben we daarmee PH F1 op 2 punten achter ons gelaten.

Het kampioenschap werd na de tijd dan ook uitbundig gevierd.

Na het kampioenschap dit najaar in de 1ste klasse, komen we in de voorjaars competitie uit in de hoofdklasse. Tot op heden gaat dit ons zeer goed af. Uit de 1e 3 wedstrijden werden al 6 punten behaald. Uiteraard proberen we zo hoog mogelijk te eindigen in de hoofdklasse maar ons grote doel is uiteraard om van dit team betere voetballers te maken. Onze topsponsor TBB heeft de spelers en de begeleiding compleet in het nieuw gestoken en heeft het team trainingspakken, tassen, en nieuwe tenues gesponsord! Ruben en Miranda Harmelink nogmaals bedankt.

Het team bestaat uit de volgende talenten, Niek Harmelink, Stan Kraayvanger, Guus Wesselink, Jill Stokkelaar, Sep Tijink, Stijn Linneman, Rens Hamer en Tygo Hamer. En de trainers/leiders, Jan Tijink, Rick Huis inrsquo;t Veld en Wout Gehring.