2 Vrijwilligers gezocht voor clinic op Aloysiusschool

25-03-2015 om 01:00 uur

Wouter Bakker en Akin Karagoz zijn leerlingen van het ROC van Twente en moeten een project opzetten waarbij kinderen in beweging komen. Op de Aloysiusschool Geesteren  lopen ze stage en moeten de koningsspelen organiseren. Ze hebben onderstaand het volgende verzoek aan STEVO.

Mocht er belangstelling zijn  laat het weten via:  jeugdbestuur@stevo.nl het is natuurlijk ook een mooie promotie voor de voetbalsport.

"Wij zijn Wouter Bakker en Akin Karagoz en zijn leerlingen van het ROC van Twente en moeten een project opzetten waarbij kinderen in beweging komen. Op de Aloysiusschool Geesteren lopen we stage en wij zijn gevraagd om op 24 april de koningsspelen te gaan organiseren. Dit gaan wij doen op het nieuwe schoolplein om zo ook het nieuwe schoolplein te introduceren. De bedoeling is om clinics te geven op het schoolplein. Door middel van dit project op te zetten komen de kinderen meer in beweging en dient ervoor om er te zorgen dat de kinderen geen overgewicht krijgen. Het gaat om ongeveer 150 leerlingen die verschillende sporten aangeboden krijgen waarbij de kinderen ervaren hoe het voelt om lid van een sportvereniging te zijn. Ons lijkt het een leuke en een mooie uitdaging om de kinderen zo meer te kunnen motiveren om te gaan sporten. Onze vraag is of het mogelijk is dat alle kinderen die dat willen een training kunnen volgen na de koningsspelen  ? Het gaat om jongens en meisjes voetbal van de groepen 1 t/m 8.

Voor de clinic hebben wij 2 personen nodig die het leuk vinden om voor een groep kinderen te staan en met veel enthousiasme de voetbalsport willen promoten. Wij bereiden de clinic voor en je krijgt informatie opgestuurd zodat je weet wat je moet doen. Eten en drinken wordt geregeld voor de vrijwilligers."

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

17.1°

Ochtend 12.3°
Avond 12.9°
Nacht 11.4°
Min. 11.4°
Max. 17.1°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin