Offday STEVO 2. 0-1 verlies tegen Orion 2

22-03-2015 om 01:00 uur

STEVO 2 had een offday zondagmorgen in de thuiswedstrijd tegen Orion 2 . De gasten uit Nijmegen gingen er met een 0-1 winst vandoor. De nederlaag komt extra hard aan omdat ook Orion net als STEVO vecht voor lijfsbehoud.

In puntenaantal was het een gelijk stand voorafgaand aan de wedstrijd. De vooruitzichten voor STEVO 2 leken goed  deze morgen. Er werden nogal wat punten gesprokkeld tegen hoog geplaatste tegenstanders in de laatste wedstrijden. Nu, tegen de directe concurrent onderin moest het mogelijk zijn om de volle buit in de wacht te slepen.

Hoe anders pakte het uit tegen Orion. STEVO was vooral in de eerste helft geen schim van de ploeg die het was in de voorbijgaande weken. Er lukte maar weinig. Voor rust werd geen enkele kans geschapen. Orion kwam al vroeg op de 0-1 voorsprong. In de 8e minuut werd de bal uit een corner goed binnengekopt. Die tegenslag kwam STEVO eigenlijk nooit meer te boven. Orion bleef tot aan de de rust de gevaarlijkste ploeg .

STEVO probeerde in de 2e helft wel de bakens te verzetten, maar overuigend was het allemaal nog niet. De vele wissels waarbij de A-junioren Justin Oude Booijink en Stijn de Roy van Zuydewijn ook hun opwachting maakten, brachten ook niet het gewenste resultaat. Orion had op de counter nog de beste kansen om de voorsprong te vergroten.

Een flinke domper voor de ploeg van trainer Alfons Kruiper. Volgende week moet geprobeerd worden om het blazoen weer wat op te poetsen in de wedstrijd tegen noaber TVC 28 2 uit Tubbergen.