STEVO E2 kampioen

06-12-2014 om 01:00 uur

Update (Door Peter Haverkort)

Foto's klik hier

STEVO E2 kampioen van de 3e klasse

STEVO E2 is kampioen, een hecht team met veel talentvolle spelers. De begeleiding (maar liefst 5 man: 3 trainers en 2 leiders) hadden er bij de start van het seizoen dan ook alle vertrouwen in. In de competitie bleek al snel dat de strijd om het kampioenschap tussen 3 teams zou gaan: STEVO E2, DOSrsquo;37 E3 en Vroomshoopse Boys E3. Deze ploegen lieten weinig punten liggen. STEVO E2 won zelfs de eerste 6 wedstrijden op rij, waaronder een spannende wedstrijd tegen Vroomshoopse Boys E3 met 3-2. Het kampioenschap begon te leven in de groep. Helaas werd toen de uitwedstrijd verloren tegen DOSrsquo;37 E3. STEVO E2 had het kampioenschap niet meer helemaal in eigen hand. Maar, zoals het hele seizoen: de jongens bleven gretig en de trainingsopkomst bleef goed, net als de inzet tijdens de wedstrijden. DETO E4 werd met 8-0 opgerold en toen bleek dat de concurrentie tegen elkaar had gelijk gespeeld. Daardoor kwam het kampioenschap weer heel dichtbij. De laatste wedstrijd moest worden gewonnen tegen ON E6.

De grote dag was 6 december, de dag na pakjesavond. De spanning was groot en de tegenstander gaf niets cadeau (in tegenstelling tot Sinterklaas). De ruststand was 2-0 en de bevrijdende 3-0 viel 10 minuten voor het einde. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld, waarna Bent Kuipers het eindsignaal blies. Dit was het beginsignaal van een groot feest met veel cadeaus voor de spelers: een presentje van de tegenstanders uit Almelo werd zeer op prijs gesteld, maar de medaille van de jeugdvoorzitter Erik Kottink was natuurlijk heel bijzonder om te krijgen. Daarna volgden nog cadeaus van de ouders en de leiding van het team.

Uiteraard werd er een rondrit door Geesteren gemaakt, gevolgd door het traditionele patatje in de kantine, aangeboden door het STEVO-jeugdbestuur. Maar daarmee was het feest nog niet over: lsquo;s middags werd het feest voortgezet in de bedrijfshal van shirtsponsor Polycar. Spontaan werd een springkussen aangeboden door Hopje Verhuur, maar dit bleek de langste stormbaan te zijn, die de jongens ooit hadden gezien. Met daarbij ook nog een cadeau van Haarhuis IJzerwaren kon de dag niet meer kapot!

Volgend seizoen gaat STEVO E2 het hogerop zoeken in de 2e klasse en krijgt het seizoen hopelijk een mooi vervolg.

De trainers zijn: Ard Haarhuis, Raymond Nijland en Rene Hilberink.

De leiders zijn: Frank Klaassen en Peter Haverkort

De spelers zijn: Seb Nijland, Mika Haarhuis, Jelmer Klaassen, Sven Steggink, Milan Steggink, Teun Oude Hengel, Lars Wesselink, Sem Meinders en Jens Busscher.

--------------------------------------------------------------------------------------

 

STEVO E2 is zaterdagmorgen op de Peuverweide kampioen geworden tegen ON E6 uit Almelo. Met een 3-0 nederlaag werd ON naar huis gestuurd en kon het feest losbarsten voor STEVO E2. Onder grote belangstelling werd het kampioenschap binnengehaald.

STEVO E2 moest winnen omdat DOS '37 E3 en Vr. Boys E2 weliswaar uitgespeeld waren,  maar in puntentotaal nog boven STEVO stonden voor aanvang van de wedstrijd. Dat winnen ging voortreffelijk. Bij rust stond het 2-0 tegen de taaie ploeg van ON, die goed weerstand bood. Na de onderbreking kwam er nog 1 goal bij, en werd de titel een feit na het laatste fluitsignaal.

De kampioensshirts konden uit de tas en de felicitaties en medailles van STEVO - jeugdvoorzitter Erik Kottink werden in dank aanvaard.

Hierna was het de beurt aan ouders en opa's en oma's om kinderen en klein kinderen in hun armen te sluiten en te felicteren met het mooie resultaat.

Het feest van STEVO E2 werd na een warme douche gevierd zoals te doen gebruikelijk bij STEVO. Op de foto, een rondrit door het dorp en lekkere patat met een frisdrankje.

Allen gefeliciteerd die het kampioenschap van STEVO E2 hebben mogelijk gemaakt.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 6 mei

16.9°

Ochtend 8.7°
Avond 15.9°
Nacht 14.1°
Min. 8.0°
Max. 18.0°

Zon op: 03:51 uur
Zon onder: 19:07 uur

Meer weer

Gebruikerslogin