SMAS / STEVO ontvangt gift uit Rabobank Projectenfonds

26-11-2014 om 01:00 uur

Enkele maanden geleden heeft de Stichting Multifunctionele Accommodatie STEVO (SMAS) een aanvraag ingediend voor een bijdrage uit het Rabobank Projectenfonds ten behoeve van de nieuwbouw van de kleedkamers.

Rabobank Noord Twente stort een gedeelte van de winst in het zogenoemde Projectenfonds. Met het geld uit dit fonds levert Rabobank Noord Twente een blijvende bijdrage aan lokale projecten die gericht zijn op versterking van het maatschappelijke, sociale of culturele leven in de lokale gemeenschap. Het Projectenfonds keert twee keer per jaar bedragen uit.

In aanmerking komen verenigingen, instellingen, organisaties en clubs die een maatschappelijk, sociaal of cultureel doel nastreven. Daarnaast moet de vereniging of instelling binnen het werkgebied van Rabobank Noord Twente opereren. Het werkgebied van de Rabobank Noord Twente bestaat uit Almelo, Wierden, Vriezenveen en de volledige gemeente Tubbergen.

De selectiecommissie (bestaande uit zes leden uit de ledenraad van de bank) heeft de aanvragen over de tweede helft van 2014 verdeeld over 40 projecten. Zij moesten een keuze maken uit 60 aanvragen. Het totaalbedrag van de 40 projecten bedroeg maar liefst euro; 107.500,-.

Afgelopen maandagavond werden in een sfeervolle ambiance in de kantine van DOS rsquo;37 de cheques uitgereikt aan de 40 genomineerden. Namens SMAS mocht STEVO voorzitter Henk Martens van de directievoorzitter van de Rabobank Noord Twente een cheque in ontvangst nemen van euro; 5.000 als bijdrage voor de verbouwing, het hoogste bedrag dat (overigens meerdere keren) deze avond werd uitgereikt.

In de gemeente Tubbergen werden verder de volgende verenigingen/ stichtingen met een cheque verblijd: Kameleongroep Scouting Vasse e.o., Voetbalvereniging Fleringen, Vogelvereniging Tubbergen en omstreken, Stichting Historische Kring Vasse-Mander-Hezingen, Stichting Jong Nederland Albergen, Stichting Kunst in Tubbergen, VVV Gemeente Tubbergen, VV Langeveen, De Delle, Voetbalvereniging MVV'29 en Vakantie Spelen Albergen. Op onderstaande foto de complete club "gelukkigen" uit de gemeente Tubbergen.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 19 mei

19.7°

Ochtend 12.5°
Avond 18.7°
Nacht 12.9°
Min. 12.2°
Max. 20.7°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin