STEVO E6 Team van de Week

08-10-2014 om 02:00 uur

(Door leider Ruben Kleijssen) - Na een moeilijke start in de competitie voor STEVO E6 is er een grote uitdaging voor de trainers Joost Bekhuis en Wout Haarhuis. Deze fanatieke en talentvolle trainers voorzien wekelijks onze 11 sterren van oefenstof.

Ons team bestaat uit 7 jongens en 4 meisjes.

Dit zijn de volgende talentvolle spelers: Thijs Kamphuis, onze betrouwbare sluitpost welke al keepertraining heeft van de beste keeperstrainer van Oost Nederland, namelijk Harry Steggink. In de achterhoede staan Roy Leus, tenzij er mais gehakseld moet worden, want dat gaat voor !,

Emma Wermelink : het eerste seizoen bij STEVO, zij staat haar mannetje en Joey Wu, van de bekendste patatzaak van Geesteren.

Op het middenveld zien we Bart Kleijssen, puur en alleen met links de passes geven tezamen met Lis Loohuis met haar fluwelen techniek, Niels Waaijer op souplesse, tenzij er kalverkeuring is, en Brent Meinders, met het loopvermogen van zijn vader.

Voorin worden de doelpunten verwacht van Jonne en Marre en Kosters, welke zich als echte zussen super fanatiek opstellen en nooit uit het veld laten slaan tezamen met Rowin Busscher welke al menig doelpunt heeft meegepikt.

Karin Kosters en Ruben Kleijssen gaan als leiders van E6 met deze gretige groep niet alleen voor een goede positie op de ranglijst maar vinden plezier aan het spelletje en lol met elkaar even zo belangrijk .

Met deze natuurlijke talenten, want de kikkers bij STEVO in de sloot zijn even belangrijk als de punten op het veld, gaan we voor het hoogst haalbare !!

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 12 mei

21.6°

Ochtend 11.8°
Avond 22.7°
Nacht 16.4°
Min. 10.8°
Max. 24.0°

Zon op: 03:41 uur
Zon onder: 19:17 uur

Meer weer

Gebruikerslogin