STEVO zondag thuis tegen Lemerlerveld

07-10-2014 om 02:00 uur

Zondag speelt STEVO thuis tegen Lemerlerveld. VV Lemelerveld is officieel opgericht op 1 mei 1945. De sportieve prestaties kenden vooral in de jaren na de eeuwwisseling ups en downs.

In 2005 degradeerde het eerst elftal zelfs naar de vierde klasse. In 2011 vond er een ware metamorfose plaats en stroomden maar liefst 8 jeugdspelers door naar de hoofdmacht. Het seizoen 2011-2012 begon veelbelovend voor Lemelerveld, maar naarmate het seizoen vorderde bleek het jeugdige elan geen gewenst effect te hebben. Op de laatste speeldag degradeerde het eerste naar de 4e klasse.

In de jaren erna wist toch weer op te stomen naar de tweede klasse en mag het zondag in Geesteren proberen STEVO te verslaan.

Lemelerveld is stroef gestart deze competitie en staat onderaan met twee punten uit vijf wedstrijden. Een beetje vergelijkbare situatie als STEVO in het vorige seizoen, dat toen slechts 1 punt had na zeven wedstrijden, maar geleidelijk aan toch de weg omhoog wist te vinden.

Lemelerveld wil dat ongetwijfeld ook graag, maar de machteloosheid in het strafschopgebied speelt hun nogal eens parten, zo is te lezen in het wedstrijdverslag van afgelopen zondag tegen Overwetering.

STEVO heeft afgelopen zondag tegen Suryoye Mediterraneo in de eerste helft laten zien dat het heel behoorlijk kan voetballen. In de tweede helft was er een duidelijke terugval.

Tegen Lemerlerveld willen we graag een strijdend STEVO zien over de volle negentig minuten.

De wedstrijd begint om 14:00 uur.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 13 mei

23.6°

Ochtend 14.3°
Avond 23.9°
Nacht 16.6°
Min. 13.6°
Max. 24.9°

Zon op: 03:40 uur
Zon onder: 19:18 uur

Meer weer

Gebruikerslogin