Kruisjasseizoen bij STEVO weer in aantocht. Aftrap op 13 oktober.

09-09-2014 om 02:00 uur

De koude wintermaanden zijn in aantocht en dat betekent bij de organisatie van het kruisjassen bij STEVO, Jarno Teikotte en Huub Kreuwel, dat het bloed weer sneller door de aderen gaat stromen. Er moeten namelijk voorbereidingen worden getroffen om de STEVO-aktiviteit andermaal tot een succes te maken.

In totaal wordt er veertien keer gekruisjast inclusief een kerst-kaartavond op maandag 22 december en als klap op de vuurpijl de traditionele kruisjasmarathon, dit jaar op zaterdag 27 december. Van de twaalf gewone kruisjasavonden tellen er tien mee voor het algemeen klassement.

De aftrap van het kruisjasseizoen is op maandag 13 oktober. Om 19:30 uur worden de kaarten voor de eerste keer geschud. De Kerst-kaartavond telt niet mee voor het klassement

Iederéén mag meedoen aan het kruisjassen bij STEVO. Je hoeft beslist geen geoefend kaarter te zijn. Ook niet leden van STEVO zijn van harte welkom. In de voorgaande edities deden bijvoorbeeld mensen uit Tubbergen mee en ook van buiten de gemeentegrenzen wist men de STEVO-kantine te vinden.

Wil je niet alle avonden meedoen, maar af en toe; ook dat is geen probleem. Voor het algemeen klassement moet je wel tien avonden meegedaan hebben. De inleg is 5 Euro per avond.

De kruisjasavonden bij STEVO kenmerken zich door een grote saamhorigheid en gezellig karakter. De prijzenpot, mogelijk gemaakt door slagerij Hemmer, is weer goed gevuld. Elke kruisjasvond wordt er circa honderd Euro verdeeld onder de winnaars.

Reden genoeg om mee te doen aan de kruisjasvonden bij STEVO. Huub Kreuwel en Jarno Teikotte hebben er zin in en kijken weer erg uit naar het nieuwe kruisjasseizoen, jullie ook?

De datums waarop gekaart kan worden zijn 13 oktober, 20 oktober, 3 november, 17 november, 1 december, 8 december, 22 december kerstkaartavond, 27 december kruisjasmarathon, 12 januari 2015 , 26 januari, 9 februari, 16 februari, 2 maart en als laatste maandag 16 maart.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

17.0°

Ochtend 12.3°
Avond 13.9°
Nacht 10.1°
Min. 10.1°
Max. 17.1°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin