STEVO 2 verliest met 0-1 van AWC 2

05-10-2014 om 02:00 uur

STEVO 2 heeft ook tegen AWC 2 geen punten kunnen toevoegen aan haar totaal van één. In Geesteren werd het 0-1 voor de Wijchenaren. STEVO liet de kans op een goed resultaat voornamelijk liggen in de eerste helft. Tot twee keer toe verscheen Niek Korte alleen voor de keeper van AWC. Beide keren kwam het niet tot een doelpunt.

Ook AWC kreeg vlak voor rust nog een goede mogelijkheid. Vijf minuten na de thee had Bob Klein Haarhuis voor STEVO een kansje. De bal schoot verkeerd van zijn voet en ging naast het doel van AWC over. AWC de wat betere voetballende ploeg kwam na een kwartier in de tweede helft dan toch op 0-1. De bal ging tussen de benen van keeper Niels Kroeze door het doel in.

STEVO 2 probeerde hierna met een tomeloze inzet de gelijkmaker te forceren, maar het balletje viel telkens net verkeerd. Grootste kans had STEVO na een vrije trap van Rob Steggink. De keeper van AWC kreeg de bal niet onder controle en stuitte van zijn borst voor de voeten van Rens Arkink. Ook Rens had geen geluk deze morgen en zag de bal uit zijn inzet over het doel gaan.

Een puntje voor STEVO 2 zou niet geheel onverdiend zijn geweest. Het elftal van trainer Alfons Kruiper moet blijven hopen op betere tijden.