STEVO 2 moet nog wennen aan hoofdklasseniveau. 0-3 verlies tegen Longa

07-09-2014 om 02:00 uur

STEVO 2 moet nog duidelijk wennen aan het niveau in de hoofdklasse. Op de Peuverweide tegen Longa rsquo;30 2 werd het 0-3 voor de mannen uit Lichtenvoorde. Al vroeg in de wedstrijd kwam STEVO 2 op een 0-1 achterstand.

Longa rsquo;30 zat goed in de wedstrijd en was de betere ploeg. Het was niet zo dat Longa uit dat betere spel volop kansen kreeg. STEVO had ook enkele goede mogelijkheden in de eerste helft. Pech was er voor Bob Klein Haarhuis en Niek Korte die hun lobjes over de keeper, maar ook over het doel zagen verdwijnen.

Sander Lohuis was iets te sociaal in zijn actie. In plaats van de bal op doel te schieten, legde hij zonder succes breed af. Met 0-1 gingen beide ploegen de rust in.

Na de pauze veranderde niet veel aan het spelbeeld. Longa had meer in huis dan STEVO en wist dat uit te drukken in nog twee goals en de 0-3 was tevens de eindstand.

Wanhopen hoeft STEVO 2 niet. Er waren genoeg lichtpuntjes in de wedstrijd waaruit bleek dat het elftal van trainer Alfons Kruiper nog de nodige punten gaat pakken.