STEVO A1 neemt eerste horde en wint met 2-3 van Den Ham A1.

06-09-2014 om 02:00 uur

Voor STEVO A1 is de kop eraf in de nieuwe competitie in de eerste klasse. In Den Ham werd de plaatselijke Den Ham A1 met 2-3 verslagen.

Na een achterstand van 0-1, was het Stijn de Roy van Zuidewijn die de partijen nog voor rust op 1-1 bracht. Na de thee kwam STEVO op een 1-2 voorsprong door Justin Oude Booijink, die schitterend werd aangespeeld door Stijn de Roy van Zuidewijn.

Den Ham kwam in het verdere verloop  van de tweede helft terug en kon de 2-2 gelijkmaker op de borden schieten.

STEVO was sterker dan Den Ham A1 volgens onze man ter plaatse Paul Gehring en het rechte nog een keer de rug om de volle buit binnen te halen. En die volle buit kwam er ook. Het goudhaantje voor STEVO wasThomas Steggink, die er voor zorgde dat de drie punten in de knip mee naar Geesteren gingen.