STEVO 1, 2 en 3 spelen zondag hun eerste competitiewedstrijd.

31-08-2014 om 02:00 uur

Komende zondag begint voor de selectieteams STEVO 1,2 en 3 het competitiegebeuren. De eerste selectie staat direct voor de moeilijk opgave om in Hengelo Tubantia te verslaan.

Met de nieuwe trainer Peter Reekers aan het roer heeft STEVO 1 een wisselvallige voorbereiding achter de rug, mede omdat bijna niet één keer met de voltallige selectie kon worden aangetreden.

Op het UD Tournament in Weerselo werd alleraardigst gevoetbald. Een week later in het oefenduel tegen Reutum was het voetbal veel minder. Een 0-4 nederlaag op de Peuverweide was het resultaat.

De eerste bekerwedstrijd tegen Juventa rsquo;12 in Wierden ging met 3-1 verloren. ASV rsquo;57 uit Aadorp was de tweede tegenstander in de beker voor STEVO. Na een 1-0 ruststand in het voordeel, werd in de tweede helft er lustig op los gescoord door STEVO. Uiteindelijk werd met een 6-1 overwinning de kleedkamers opgezocht. Het laatste bekertreffen was afgelopen zaterdag in Wierden tegen SVZW 2. STEVO won met 0-2. Tom van Bentheim maakte beide doelpunten. Het doelsaldo van Juventa is voldoende om door te gaan in het bekertoernooi.

Hoe STEVO het in Hengelo tegen Tubanta gaat doen is met geen mogelijkheid te zeggen. Feit is wel dat STEVO, zoals eerder gezegd, een heet middagje wacht. Vorig seizoen was STEVO in Hengelo al binnen het kwartier verslagen.

Ongetwijfeld zal de technische staf bij STEVO erop hameren zich in het begin niet te laten verrassen. Rik Kokhuis en Rick Silderhuis zijn er zondag niet meer bij. Beiden komen nu uit in STEVO 3.

Nieuwelingen in de groep zijn Ruben Bekhuis, Stijn Harmelink en Rens Arkink uit STEVO 2.

De aanvang is om 14:00 uur.

STEVO 2 ndash; Longa rsquo;30 2

Nieuwbakken hoodklasser STEVO 2 wacht een interessant seizoen. Vraag is of ze zijn opgewassen tegen de nieuwe tegenstanders die hen wacht. Een niveau hoger en met dezelfde trainer Alfons Kruiper is de verwachting dat handhaving het gestelde doel zal zijn. Interessant wordt ook de derby tegen TVC rsquo;28 2 uit Tubbergen.

In de beker speelde STEVO 2 1-1 gelijk tegen Saasveldia 2, werd met 4-0 gewonnen van Luctor 2 uit Almelo en in Albergen werd de Tukkers 2 met 0-1 verslagen. STEVO is met deze uitslagen door in het bekertoernooi.

Eerste tegenstander in de competitie is zondagmorgen thuis Longarsquo;30 uit Lichtenvoorde. De aanvang is om 10:00 uur.

Quick rsquo;20 4 ndash; STEVO 3

Ook STEVO 3 komt komend seizoen een klasse hoger uit. De KNVB heeft STEVO 3 uitgeloot een niveau hoger, derde klasse, te spelen. Dit omdat enkele andere verenigingen te kennen hebben gegeven lager te willen voetbal met hun elftal. Een opsteker voor trainer Thijs Masselink en zijn mannen. Op het eerste oog lijkt de formatie sterk genoeg om de derde klasse aan te kunnen.

De bekerwedstrijden tegen Rood Zwart 2 en Rigtersbleek 2 werden vrij eenvoudig gewonnen. Tegen FC Suryoye Mediterraneo 2 werd het 4-4. STEVO 3 bekert door na deze resultaten.

In de eerste competitie wedstrijd moet zondag in Oldenzaal Quick rsquo;20 4 worden bestreden. Het treffen begint om 11:00 uur.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 4 mei

16.2°

Ochtend 8.0°
Avond 14.7°
Nacht 10.6°
Min. 7.6°
Max. 16.2°

Zon op: 03:55 uur
Zon onder: 19:03 uur

Meer weer

Gebruikerslogin