STEVO jeugdkader praat bij voordat de bal rolt in de competitie.

01-09-2014 om 02:00 uur

Het STEVO-jeugdkader kwam maandagavond in de STEVO-kantine bijeen om bij te praten voordat de eerste bal in de competitie gaat rollen.

Jeugdvoorzitter Erik Kottink leidde de vergadering en zei het goed te vinden dat een eerste overleg met het kader voor het begin van de competitie plaats vindt. In het verleden was dat altijd na de eerste of tweede wedstrijd.

De STEVO-jeugdafdeling gaat met 1 A elftal , 3 B elftallen waarvan 1 meisjesteam, 3 C elftallen , 4 D teams, 6 E-teams en 5 F-teams de competitie in. Verder komen 37 pupillen uit in de F-league waarvan 5 uit Langeveen.

De traditie wil bij STEVO, dat veel nieuwe leden na 1 juni worden aangemeld. Het jeugdbestuur zou graag zien dat aanmeldingen eerder worden gedaan. Een voorstel vanuit de vergadering was om op de basisschool al vroegtijdig aan te geven, dat ouders in de nieuwsbrief geinformeerd worden om hun kinderen op tijd aan te melden als ze in het nieuwe seizoen bij STEVO voetbal willen spelen.

Douchen niet mogelijk op zaterdag 6 september

Zaterdag 6 september kan er nog niet gedoucht worden bij STEVO. Ook Sporthal de Ransuil is niet beschikbaar wegens het Herman Smiek Volleybal Toernooi. Er zijn wel een aantal wedstrijden vastgesteld zaterdag opde Peuverweide. Jeugdwedstrijdsecretaris Bart Lohuis zal de tegenstanders informeren dat er niet gedoucht kan worden na de wedstrijd.

Aktiviteiten opening nieuwe kleedkamers

Voor de STEVO-jeugdleden zijn twee aktiviteiten vastgesteld voorafgaand aan de opening van de nieuwe kleedkamers op vrijdag 12 september. Er wordt gestreden om de penaltybokaal en er kan meegedaan worden aan latje-prik. De leiders werd gevraagd om hun spelers aan te moedigen mee te doen aan de aktiviteiten en zich vroegtijdig op te geven.

Mededelingen

Het ligt in de bedoeling om alle E en F teams volgend seizoen in te schrijven voor de bekercompetitie.

Het mobiel (telefoon) beleid in de kleedkamers kwam ter sprake. Voorzichtigheid is geboden.

Aan de leiders werd gevraagd om na de trainingen en wedstrijden de verplaatsbare goals niet op de velden te laten staan.

Johan Brughuis is komend seizoen opnieuw vertrouwenspersoon bij de STEVO-jeugdafdeling. Is er iets dat de leiders, spelers of ouders dwars zit (o.a pestgedrag), klop bij Johan aan en verdere actie zal worden ondernomen.

26 November komt Sinterklaas de STEVO F-jeugd bezoeken.

Nieuwe leden beginnen in de F-League. De wat ouderen trainen eerst mee voordat er competitie wordt gespeeld.

Jeugdleden geinteresseerd in het keepersvak kunnen op dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur training volgen onder leiding van Harrie Steggink.

Op donderdag van 18:00 uur tot 19:00 uur geeft Sjors ter Horst keeperstraining. Ook hieraan mag vrijblijvend worden meegedaan.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 4 mei

15.5°

Ochtend 8.0°
Avond 14.7°
Nacht 10.6°
Min. 7.6°
Max. 15.6°

Zon op: 03:55 uur
Zon onder: 19:03 uur

Meer weer

Gebruikerslogin